Setúria

Descripció general

Setúria és una promoció d’habitatges amb protecció oficial situada al carrer Guillem de Plandolit, 9 de La Seu d’Urgell que consta d’un total de 60 habitatgs, 40 dels quals estan destinats a la venda i 20 al lloguer.

L’edifici, de nova construcció, està constituït per dues plantes soterrani i cinc plantes d’alçada. Als soterranis hi ha les places de pàrquing i sota la teulada els trasters i alguns equips comunitaris com ara el sistema de micro-cogeneració.

El pisos destinats al lloguer compten amb 2 dormitoris i una superfície útil total d’entre 64 i 86 m2. Tots ells disposen de pàrquing i tenen una estudiada distribució que permet una aprofitament màxim de l’espai i de la llum solar. El menjadors són amplis i amb sortida a balcons i terrasses, les cuines són funcionals i independents i els banys són complerts i disposen de sanitaris i aixetes de primeres marques.

Tots els habitatges son accessibles i fàcilment adaptables per a persones amb necessitats especials. Setúria és una iniciativa de la Fundació Nou Lloc Habitatge Social que ha comptat amb Salas Serveis Immobiliaris per a la gestió integral del projecte: des del projecte bàsic fins a l’atenció dels inquilins.

Es realitzaran controls periòdics, manteniments preventius i les reparacions necessàries per a mentenir l’edifici en condicions òptimes.

Qualificació energètica A

Setúria destaca per ser el primer edifici plurifamiliar de L’Alt Urgell en obtenir el certificat de Qualificació Energètica A atorgat per la Generalitat de Catalunya. Aquest distintiu certifica que l’edifici té un consum energètic mínim, fet que implica un menor impacte ambiental i un important estalvi econòmic per als propietaris i inquilins.

Qualitat

D’altre banda, i seguin estrictes criteris que van més enllà del que determina el Codi Tècnic de l’Edificació, durant el procés de construcció s’han aplicat mesures que milloren el confort i la qualitat dels habitatges com ara la utilització de morters hidròfugs a les façanes o l’aïllament acústic de desguassos i baixants, entre molts d’altres.

Procés d’adjudicació

Els habitatges, amb protecció oficial en règim de lloguer, estan destinats als ciutadans inscrits al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de La Seu d’Urgell que compleixin els requeriments legalment establerts.

El procés d’adjudicació serà per rigurós ordre de reserva. Salas Serveis Immobiliaris, com a empresa responsable de la gestió i el manteniment de l’edifici, ha planificat acuradament tots els elements constructius i les instal·lacions per tal de reduir al mínim els costos i les molèsties ocasionades pel manteniment de l’edifici.

Més informació

Tel. 973 11 82 36
Mail. info@salas.plus

Promoció
C/Guillem de Plandolit, 9
La Seu d’Urgell