L’empresa gestora

La gestió d’un projecte de la magnitud d’una promoció immobiliària requereix d’un equip d’especialistes que es responsabilitzin de la gestió del projecte: des de la compra del solar fins a la completa satisfacció de les necessitats dels inquilins.

En aquest sentit, i amb el doble objectiu de reduir al mínim els costos estructurals i garantir, a la vegada, l’èxit de les promocions, hem apostat per contractar una empresa que gestioni, de manera integral, cadascuna de les fases de la promoció.

Aquesta empresa és Salas Serveis Immobiliaris.

Salas Serveis Immobiliaris

imatge-home-salasCreada el 1992, Salas Serveis Immobiliaris és una empresa amb vocació de servei dedicada a la gestió immobiliària, principalment de projectes promoguts des de la iniciativa d’empreses de l’economia social.

Amb més de 2.500 habitatges lliurats, Salas Serveis ha aconseguit, a través del seu servei curosament personalitzat i posicionant-se en la innovació i diferenciació, ressaltar com una organització de referència dins l’àmbit de l’habitatge.

Més informació a www.salas.plus

Funcions de l’empresa gestora

L’empresa gestora realitza un procés integral que comença amb la recerca de sòl i demanda i culmina amb l’atenció als inquilins.

En aquest sentit, l’empresa gestora es responsabilitza del desenvolupament de la promoció, de la seva comercialització, de l’atenció als inquilins i de la revisió i manteniment de les instal·lacions per tal de mantenir els habitatges i les zones comuns en perfecte estat durant tota la vida útil dels edificis.